Sportsbetting og fotball

sports_betting_335684642Liker du å spille på oddsen, har du aldri hatt et større utvalg enn du har nå. På nettet finnes det selskap som tilbyr spill til kamper helt ned til norsk 5. divisjon. Kanskje noe for deg, hvis du ønsker å slå bookmakerne. En gylden regel er å spille hos de som gir deg best odds – men hvordan finner du ut hvem som er best, både på eksperttips og odds?

Spill sammen med ekspertene

Å følge ekspertene kan ofte være veldig smart. I dag finnes det hundrevis av gode blogger, som ikke bare skriver om sport, men også hvordan du kan tjene penger på å spille på dem. Om du liker fotball, ishockey eller basketball, finnes det alltid noen som vet mer enn deg, så hvorfor da ikke følge de beste ekspertene og lære av hvordan de vinner på oddsen. Flere av bloggerne er også veldig aktive på Twitter og andre sosiale medier.

Valg av spilleselskap

Når du skal spille på oddsen er det viktig at du får den beste oddsen i markedet. For å finne ut hvem som har det må du sammenligne flere selskaper opp mot hverandre. For å slippe å gjøre hele jobben selv, har Norgekasino samlet de selskapene med best tilbakebetalingsprosent og innskuddsbonus på en og samme side. På denne måten kan du enkelt finne de selskapene som gir deg mest for pengene, både når du blir kunde og ikke minst vinner.

Sportsblogger

Det er ingen hemmelighet at idretten det blir spilt mest på er fotball, og da engelsk og norsk fotball blant oss nordmenn. Det å bruke blogger som kan mye om idretten er en stor fordel. Kanskje får du vite «inside information» spilleselskapet ikke vet om? Det som er sikkert, det å spille på oddsen gjør det å være tilskuer i en idrett mye mer spennende, selv om resultatet ender 0-0.