Opplev fransk fotball og fransk kultur på sitt beste

Frankrike er ett av verdens mest besøkte turistland. Landet har mye å by på, og dets rikholdige tradisjon på mat og vin er en sikker vinner. Samtidig finner du noen av verdens beste fotballspillere; på lag som Paris Saint-Germain, As Monaco FC og Olympique Lyonnais står verdensstjernene i kø for spilletid. Bestill din drømmereise til landet som innehar det beste fra to verdener!

Kombiner gammelt og moderne

Frankrike er landet hvor solide måltider i små, trange og rustikke gater står i sentrum. Du kan oppleve kongelige palass, kjente vingårder og avslappende kjøreturer over alpint fjellandskap. For fotballinteresserte turister står også høydepunktene i kø. Finn god informasjon på nett om sportsreiser hvor du kan kombinere alt Frankrike har å by på gjennom et skreddersydd program. Opplevelsen kan deles med venner og familie, så vel som alene.

Ta en guidet tur på Stade De France. Det franske landslaget spiller på denne stadion som ligger litt nord for Paris. Her du kan du gå på museum og lære om byggets rikholdige historie. Hvis du ønsker aktiviteter som ikke er fotballrelatert, er det også mange andre aktiviteter å gjøre rundt og på stadion. Du bør ta deg tid til å se Paris Saint-Germain spille kamp, og la deg bergtas av hovedstadslagets slående gode fotballkunst.